Even voorstellen

Schouten Techniekgroep is een bedrijf met een rijke historie en met een berg ambitie voor de toekomst. We zijn begonnen als elektrotechnisch installateur maar anno nu actief als totaalinstallateur. We zijn gespecialiseerd in elektro-, beveiligings- en klimaattechniek. Je kunt bij ons dus vele kanten uit.

Schouten Techniekgroep bedient een hele diverse groep klanten. Een groot deel is actief in de zorg en in het onderwijs.

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daarin doen we geen concessies. We zien gelukkig dat zowel onze klanten als onze medewerkers dat waarderen en omarmen. Schouten voelt ook echt als een familiebedrijf: betrokkenheid, korte lijntjes en een langetermijnvisie.

Ons team bestaat inmiddels uit meer dan 50 enthousiaste medewerkers. Dat zijn allemaal kanjers. We staan voor elkaar in en zijn iedere dag weer gemotiveerd onze klanten optimaal te servicen. Ambitie en plezier gaan bij ons hand in hand. Als jij je goed en prettig voelt binnen ons bedrijf, lever je ook het beste werk af. Daar zijn wij van overtuigd.

IK GA SOLLICITEREN

We zijn gevestigd in Nootdorp. Doordat we de laatste jaren flink gegroeid zijn, betrekken we nu twee panden in Nootdorp. Deze liggen tegenover elkaar. 

Schouten Techniekgroep is meer dan klaar voor de toekomst. Dat moet ook. Want de uitdagingen in de bouw- en installatiesector zijn groot. Denk bijvoorbeeld aan duurzaamheid en aan de energietransitie. Er is een wereld te winnen de komende jaren. Doe je mee?