Jij hebt veel interesse in en kennis van elektrotechniek. Je bent een doener die graag in oplossingen denkt. Je houdt van afwisseling. Je bent, kortom, die kanjer die Schouten Techniekgroep nu nog mist!

Jouw werkzaamheden
Als Monteur Elektrotechniek installeer je licht- en krachtstroominstallaties. We zetten je in op hele verschillende soorten werken, dus afwisseling is gegarandeerd. Denk bijvoorbeeld aan renovaties, uitbreidingen, kleine aanpassingen bij bestaande projecten en nieuwbouwprojecten. Je bent bereid storingsdiensten mee te draaien.

Jouw profiel
Klantgericht. Servicegericht. En oplossingsgericht. Dat typeert jou. Je steekt graag je handen uit de mouwen. En je hebt goede communicatieve vaardigheden. Je houdt van een uitdaging en je verbetert jezelf graag. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten.

Wat wij vragen
• MBO Elektrotechniek (niveau 3)
• VCA-BASIS is een pre
• Leergierigheid en de wil om jezelf (verder) te ontwikkelen
• Flexibiliteit en liefde voor het vak
• Rijbewijs B
• Je bent woonachtig in de Randstad

Wat wij jou bieden
• Direct een nieuwe, uitdagende job. Wij zorgen voor geschikte werkkleding, schoenen en kwalitatief hoogwaardig gereedschap.
• Na je inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag en krijg je onder andere de beschikking over een bedrijfsauto
• Prima arbeidsvoorwaarden (conform de CAO Metaal & Techniek)

Ik ga solliciteren

Sluiten jouw kennis, achtergrond en ervaring aan op wat wij zoeken? Ben je sowieso een kanjer? En heb je zin om bij een fijne club aan de slag te gaan? Dan zeggen wij: bel of mail met Bas of Danny! Of vul onderstaand mailformulier in.

  Bas Lakens
  Manager Projecten

  Telefoon: 088-3990099
  Mail: jobs@schoutentechniekgroep.nl

  Danny van Oudenaarden

  Danny van Oudenaarden
  Manager Service

  Telefoon: 088-3990099
  Mail: jobs@schoutentechniekgroep.nl